Fruvita Samo Voće

U svaku bocu od 0,75l iscedili smo sok od 6 jabuka i 1½ limete. U njemu nema dodate vode, šećera, konzervansa ili bilo kojih drugih aditiva.

U svaku bocu od 0,75l smo pretočili ceđeni sok od 5 sveže ubranih jabuka i kašu od 5 breskvi. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

U svaku bocu od 0,75l smo pretočili ceđeni sok od 4 sveže ubrane jabuke i sveže ceđeni sok od 4 cvekle. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

U svaku bocu od 0,75l smo pretočili ceđeni sok od 5 sveže ubranih jabuka i kašu od 11 kajsija. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

U svaku bocu od 0,75l smo pretočili ceđeni sok od 4 sveže ubranih jabuka i kašu od 3 kruške. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

Prefinjene kupine bile su inspiracija za novi ukus ceđenih voćnih sokova Fruvita. U svaku bocu od 0,75l ovog soka, pretočeni su kaša od čak 55 kupina i sveže ceđeni sok od 6 jabuka iz voćnjaka Srbije. U njemu nema dodate vode, šećera, konzervansa ili bilo kojih drugih aditiva.

U svaku bocu smo pretočili ceđeni sok od 4 sveže ubranih jabuka i 18 šljiva. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

U svaku bocu od 0,75l smo pretočili ceđeni sok od 6 sveže ubranih jabuka i kašu od 63 višnje. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

string(0) ""
string(0) ""